KERESÉS:  
Kosár

0 db termék

Ár: Ft

MEGRENDELEM
Érdekességek

A legnépszerűbb alapok, póló nyomtatáshoz

2015.01.02. 08:18:09

Kiszámoltuk, hogy 2014-ben melyek voltak a legnépszerűbb pólók, amelyekre látogatóink saját mintát szerkesztettek.

Egyedi póló mellé egyedi pulóver

2014.10.25. 23:26:58

Online szerkesztő programunknak és sok száz dizájn mintánknak a hűvösebb időkben is nagy hasznát veheted. Webáruházunkban számos meleg pulóver is található, amelyek mintázatát ugyan úgy megszerkesztheted mint a pólókét.

Gyermek póló, saját mintával.

2014.09.17. 18:46:37

Egyedi, online tervező szolgáltatásunk használatával szinte eltűntek a korlátok a pólók, és egyéb ruhák mintázatában. Ez új lehetőségeket kínál a kisgyermekek ruházatára nézve is.

A legnépszerűbb póló minta

2014.08.08. 00:25:28

Az utóbbi két hónap statisztikája alapján megállapítottuk, hogy melyik az a dizájn minta, amelyet webáruházunk látogatói a legtöbb alkalommal tekintettek meg, és alkalmaztak ruhadarabjaikra.

Céges póló

2014.07.08. 21:53:08

Ma már nem csak a nagy cégek engedhetik meg maguknak, hogy saját emblémával és szlogennel ellátott pólókat készíttessenek dolgozóiknak munkaruhaként vagy akár partnereik részére promóciós ajándéknak.

Legmenőbb póló színek idén

2014.05.30. 00:07:09

A felmérések és a tavaszi trendek alapján, a divat szakértők szerint az idei nyár (2014) legmenőbb színei a természetes színek, illetve a kék és a zöld árnyalatai lesznek. Bemutatjuk melyek ezek...

Leggyakoribb póló anyagok

2014.04.09. 23:52:25

Milyen anyagból készülnek leggyakrabban a pólók, és melyik anyagot miért használják? Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttük a pólógyártásban használt öt legfontosabb alapanyagot egy kis magyarázattal.

Póló színek

2014.02.20. 09:11:01

Mint minden más ruházat vagy esztétikai kellék esetében, a pólóknál is nagy jelentősége van a helyes színválasztásnak. A legjobb, ha sikerül a személyiségünknek megfelelő színt választani. Ebben szeretnénk segíteni ezzel a bejegyzéssel.

TOVÁBBI ÉRDEKESSÉGEK >>

Leggyakoribb póló anyagok

2014.04.09. 23:52:25

Összegyűjtöttünk néhány, gyakran használatos póló alapanyagot egy kis leírással. Zárójelben odaírtuk az angol neveket, hogy könnyebben beazonosíthatók legyenek.

 

Fésült pamut (combed cotton)

Ez az anyag úgy jön létre, hogy a pamutot egy speciális, finom kefével kezelik, abból a célból, hogy kiegyenesítsék a szálakat, a rövidebbeket pedig eltávolítsák. Ezáltal az anyag puhább és erősebb lesz.

 

Jersey

Kellemes, rugalmas sztreccs anyag, amely készülhet pamutból vagy lehet szintetikus is.

 

Természetes pamut (organic cotton)

Műtrágya és növényvédő szerek használata nélkül termesztett pamut. Általában puhább, és drágább mint a kezelt pamut.

 

Polyester

Szintetikus anyag, amelynek előnye, hogy kevésbé gyűrődik, és jól tartja a méretét. Hátránya, hogy kevésbé jól lélegzik.

 

Vászon (linen)

A len növényből készült anyag. Kellemes, természetes viselet, és texturált szövésének köszönhetően hamar szárad. Hátránya, hogy könnyen ráncosodik.

Pólóforma Design & Webshop - Póló nyomtatás saját terved alapján.

Webáruházunkban a legnagyobb divatmárkák, kiváló minőségű termékei között válogathatsz, mindig a legújabb kollekciókból.


Vidd üresen, vagy kérj rá egyedi grafikát! Válassz grafikabázisunkból, vagy tölts fel saját képet, szöveget!


Csak a képzelet szabhat határt. Felfrissítenéd ruhatárad, vagy ajándékot keresel valakinek? Nálunk jó helyen jársz!

 

Egyedi póló készítés honlapunkon csak néhány kattintás. Alább láthatod a jelenleg legkedveltebb darabokat. A többi termékhez a baloldalon látható kategóriákra kattintva jutsz el.

 

Egyedi póló készítése esetén a nyomtatást többféle technikával végezzük a kiválasztott mintáktól,  a termék színétől és anyagától függően. Mindegyik, általunk alkalmazott technika tartósan szép mintákat eredményez.

 

Az INFORMÁCIÓK menüpont alatt minden kérdésedre választ találsz!

Vásárlási feltételek   |   Weblapkészítő: Avasweb Kft.